Loading

Termoizolații cu spumă poliuretanică

Termoizolatii cu spuma poliuretanica
Termoizolatii cu spuma poliuretanica

Termoizolații cu spumă poliuretanică Putere ridicată de termoizolare

Spuma poliuretanică rigidă pentru interior îmbină termoizolarea superioară a mansardelor cu avantajele ridigizarii structurii, oferind același coeficient termic pe întreagă suprafață indiferent de forma și complexitatea structurii.

Aplicarea spumei poliuretanice se face cu un utilaj special de presiune ridicată, care se află într-o unitate mobilă ce se deplasează la lucrare și care asigură transportul componentelor de formare a spumei cu ajutorul unor furtune speciale încălzite către pistolul cu care se aplică.

Termoizolare rapidă și rigidă

Prin pulverizare se creează un strat continuu, eliminând riscul de punți termice.

Este ușor de aplicat și se poate pulveriza pe pereți, tavane și pardoseli, cu aderență sporită indiferent de materialul de bază (cărămidă, beton sau lemn). În plus, pe lângă izolarea termică, asigură și izolarea fonică a mansardelor și acoperișurilor, indiferent de forma și structura lor.

Spuma poliuretanică rigidă are o mare rezistență la acizi și baze, precum și la uleiuri diluate sau solvenți.

În condiții de exploatare normală, în domeniile specificate și protejate de razele UV, durata de viață a izolației din spumă rigidă de poliuretan este de cel puțin 40 ani.

Grosimea stratului recomandat este de 10cm (cam cât este grosimea căpriorilor uzuali), și se poate ajunge până la orice grosime doriți.

Cere ofertă

Detalii tehnice

  • Permite respirația stratului suport
  • Rezistență ridicată la îmbătrânire
  • Greutate redusă; prin aceasta nu se solicită suplimentar structura clădirii
  • Suprafața poate fi ulterior tencuită clasic sau placată cu gips-carton
  • Aderă excelent la materialele frecvent utilizate în construcții și se poate aplica pe orice plan înclinat (hârtie, asfalt, beton, ipsos, ciment, lemn, PAL, oțel)
  • Se poate folosi atât pentru construcții noi, cât și la reabilitarea celor vechi
  • Nu are nevoie de sistem de fixare mecanica sau de adezivi speciali și previne dezvoltarea de ciuperci și bacterii, fiind în același timp rezistentă și la atacul rozătoarelor și insectelor

Ofertă gratuită Ai nevoie de un acoperiș rezistent, frumos și bine montat?

Dacă-ți construiești casa sau o renovezi și ai nevoie de un acoperiș din țiglă metalică estetic, rezistent și bine montat, contactează-ne. Acoperișurile de orice fel nu au secrete pentru noi.

Solicită-ne o ofertă completă și gratuită pentru tine.

Contactează-ne!
Contacteaza Ideal Construct