Loading

Despre Ideal Construct Specialiști în acoperișuri

Despre Ideal Construct

Cine suntem Avem 15 ani de experiență în acoperișuri

Societatea comercială Ideal Construct S.R.L. are ca obiect principal de activitate: „Lucrări de învelitori, șarpante și terase la construcții – 4522”.

Compania și-a început activitatea în 2007, avaâd sediul social în localitatea Băicoi, județul Prahova, ca distribuitor și montator autorizat pentru produsele Delta, Velux si Novatik.

Misiunea companiei este aceea de a oferi soluții și sisteme complete de învelitori din țiglă metalică și termoizolații pentru mansarde, capabile să răspundă celor mai exigente cerințe, la cele mai înalte standarde de calitate.

Tot ce e mai bun pentru acoperișul tău Lucrăm doar cu branduri de calitate

Sistemele de țiglă metalică cu rocă vulcanică Novatik Natura reprezintă soluția optimă pentru un acoperiș ușor din țiglă metalică, dar cu aspect de țiglă clasică.

Foliile anticondens și barierele de vapori Delta protejează acoperișul de condens și infiltrații, sunt produse în Germania de liderul european Doerken și au garanția calității germane.

Ferestrele de mansardă Velux și-au dovedit calitatea în peste 60 de ani în întreaga lume și sunt disponibile cu diverse tipuri de articulare și acționare, fiind însoțite de un program complet și complex de accesorii.

Pentru clienții care doresc țiglă metalică, dar nu vor să facă rabat la calitate, există țigla metalică Novatik, prima țiglă metalică în panouri mici produsă în România. De la același producător, avem jgheaburi și burlane metalice Novatik, în variante semirotund și rectangular, împreună cu un program complet de accesorii.

Țiglă metalică
Jgheaburi și burlane
Ferestre de mansardă
Folii pentru acoperiș

Ofertă gratuită Ai nevoie de un acoperiș rezistent, frumos și bine montat?

Dacă-ți construiești casa sau o renovezi și ai nevoie de un acoperiș din țiglă metalică estetic, rezistent și bine montat, contactează-ne. Acoperișurile de orice fel nu au secrete pentru noi.

Solicită-ne o ofertă completă și gratuită pentru tine.

Contactează-ne!
Contacteaza Ideal Construct