Despre Ideal Construct

Ideal Construct - Experti in acoperisuri
S.C. Ideal Construct S.R.L. are ca obiect principal de activitate: „lucrari de invelitori, sarpante si terase la constructii – 4522”.

Compania si-a inceput activitatea in 2007, avand sediul social in localitatea Baicoi, judetul Prahova, ca distribuitor si montator autorizat pentru produsele Delta, Velux si Novatik.

Misiunea companiei este aceea de a oferii solutii si sisteme complete de invelitori din tigla metalica si termoizolatii pentru mansarde capabile sa raspunda celor mai exigente cerinte la cea mai inalta calitate.

Iata de ce ar trebui sa lucrezi cu noi

ani de experienta in domeniul tiglei metalice

de acoperisuri cu tigla metalica montate

de metri patrati de tigla metalica montati

de clienti multumiti

In plus, iti oferim consiliere gratuita de specialitate pentru tipul de tigla metalica potrivit casei tale, iti facem gratuit calculul si dimensionarea preliminara a elementelor de invelitoare (tigla metalica si accesorii), efectuam montaj profesionist de tigla metalica, ferestre de mansarda si sisteme de jgheaburi si burlane in conditii adecvate, cu unelte specializate si acordam service, garantie si post-garantie pentru lucrarile executate.

Lucram doar cu branduri de calitate

Sistemele de tigla metalica cu roca vulcanica Novatik Natura reprezinta solutia optima pentru un acoperis usor din tigla metalica, dar cu aspect de tigla clasica.

Foliile anticondens si barierele de vapori Delta protejeaza acoperisul de condens si infiltratii, sunt produse in Germania de liderul european Doerken si au garantia calitatii germane.

Ferestrele de mansarda Velux si-au dovedit calitatea in peste 60 de ani in intreaga lume si sunt disponibile cu diverse tipuri de articulare si actionare, fiind insotite de un program complet si complex de accesorii.

Pentru clientii care doresc tigla metalica, dar nu vor sa faca rabat la calitate, exista tigla metalica Novatik, prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Tot de la acelasi producator, avem jgheaburi si burlane metalice Novatik, in variante semirotund si rectangular, impreuna cu un program complet de accesorii.

Tigla metalica Novatik
Tigla metalica pentru acoperisuri si sisteme de jgheaburi si burlane produse in Romania.
Folie anticondens pentru acoperis
Foliile anticondens si barierele de vapori Delta sunt produse in Germania de liderul european Doerken.
Ferestre de mansarda
Ferestre de mansarda cu o traditie care a rezistat timpului, din lemn de pin multistratificat.

Certificari