Produse pentru acoperis

Novatik Natura tigla metalica cu roca vulcanica

Tigla metalica cu roca vulcanica

Alternativa atat la tigla traditionala grea, cat si la tigla metalica obisnuita, tigla metalica cu piatra naturala se remarca prin imbinarea aspectului de tigla traditionala cu calitatea si durabilitatea tiglei metalice.

Tigla metalica Novatik

Tigla metalica cu acoperire de poliester

Tigla metalica Novatik este prima tigla metalica in panouri mici produsa in Romania. Fiind un sistem modular, tigla metalica Novatik beneficiaza de sistemul unic de fixare in planul acoperisului.

Jgheaburi si burlane Novatik

Jgheaburi si burlane Novatik

Orice acoperis are nevoie de un sistem de jgheaburi si burlane pentru a evacua apa de ploaie. Sistemul de jgheaburi si burlane metalice Novatik este complet accesorizat si vine in variantele semirotunda si rectangulara.

Ferestre de mansarda Velux

Ferestre de mansarda

Ferestrele de mansarda Velux sunt cea mai buna modalitate de a aduce lumina si ventilare in incaperea de sub acoperis, indiferent de destinatia ei: living, dormitor sau sala de fitness.
Folie anticondens si bariere de vapori

Membrane pentru acoperis

Foliile anticondens si barierele de vapori Delta, produse in Germania de liderul european Doerken, se remarca printr-o calitate deosebita si parametri tehnici de neegalat, protejand constructia de condens si eliminand umiditatea reziduala.
Sisteme de degivrare

Sisteme de degivrare

Degivrarea reprezinta procesul de inlaturare a straturilor de chiciura sau gheata formate pe anumite suprafete pe timp de iarna sau cand temperatura este scazuta.
Termoizolatii cu spuma poliuretanica

Termoizolatii cu spuma poliuretanica

Spuma poliuretanica rigida pentru interior imbina termoizolarea superioara a mansardelor cu avantajele ridigizarii structurii, oferind acelasi coeficient termic pe intreaga suprafata indiferent de forma si complexitatea structurii.