Loading

Novatik Ronda și Quadra Jgheaburi și burlane

Jgheaburi si burlane Novatik
Jgheaburi si burlane Novatik

Novatik Ronda și Quadra Jgheaburi și burlane metalice

Orice acoperiș are nevoie de un sistem de jgheaburi și burlane pentru a evacua apa de ploaie. Sistemul de jgheaburi și burlane metalice Novatik este complet accesorizat și este disponibil în variantele semirotund sau rectangular.

Sistemul de jgheaburi și burlane semirotund Novatik Ronda are un aspect clasic, completat de o formă specială a jgheabului care nu permite revărsarea apei pe fațadă nici măcar în cazul ploilor torențiale.

O alternativă modernă sunt jgheaburile și burlanele Novatik Quadra, care datorită formei speciale a jgheabului pot prelua o cantitate mai mare de apa. Setul mai redus de accesorii se traduce într-un preț mai eficient.

Novatik Ronda Jgheaburi și burlane semirotunde

Novatik Ronda - jgheaburi si burlane semirotunde

Jgheaburile și burlanele Novatik Ronda ascund sub aspectul clasic câteva elemente inedite oferind un plus de valoare față de alte sisteme de jgheaburi și burlane existente pe piață.

Jgheaburile și burlanele Novatik Ronda sunt destinate proprietarilor care caută un sistem pluvial cu aspect discret, tradițional. Forma semicirculară a sistemului de jgheaburi și burlane, precum și paleta de culori în tonuri naturale, respecta arhitectura oricărei fațade fără a o încărca. Caracteristica principală a sistemului de jgheaburi și burlane Novatik Ronda își arată și în acest caz beneficiile pentru aspectul fațadei care este mai bine protejată de revărsările de apă, datorită formei particulare a jgheabului.

Accesoriile sistemului de jgheaburi și burlane Novatik Ronda

Cere ofertă

Culori Novatik Ronda

Descriere

Novatik Ronda

Jgheaburile și burlanele Novatik Ronda sunt realizate din tablă de oțel prevopsit, cu acoperire de zinc de minim 275 g/mp pe ambele fețe, finisat cu rășină pe bază de poliuretan cu grosimea de 50 µm pe fiecare față.

Sistemul de jgheaburi și burlane Novatik Ronda este complet accesorizat cu toate elementele necesare.

Stratul de protecție Pural garantează stabilitatea culorii în timp, iar garanția sistemelor de jgheaburi și burlane Novatik Ronda este de 20 de ani.

Detalii tehnice

  • Diametru jgheab: 125mm și 150mm
  • Lungimi jgheab: 2m, 3m și 4m
  • Diametru burlan: 87mm, 100mm
  • Lungimi burlan: 2.5m și 4m
  • Compatibilitate jgheab-burlan: 125/87, 125/100, 150/100

Novatik Quadra Jgheaburi și burlane rectangulare

Novatik Quadra

Alternativă modernă la jgheaburile și burlanele semirotunde, sistemul de jgheaburi și burlane Novatik Quadra este realizat din același oțel de calitate prevopsit cu finisaj Pural.

Jgheaburile rectangulare au avantajul că, la aceeași deschidere de jgheab, preiau mai multă apă decât jgheaburile semirotunde.

Sistemul de jgheaburi și burlane rectangulare Novatik Quadra se montează rapid, pentru că are nevoie de mai puține accesorii de montaj și are un aspect modern și original.

Mai mult decât atât, jgheaburile rectangulare cu deschiderea de 152 mm sunt compatibile cu burlanele rotunde de 87 mm, datorită elementului special de racord.

Accesoriile sistemului de jgheaburi și burlane Novatik Quadra

Cere ofertă

Culori Novatik Quadra

Detalii tehnice

  • Dimensiuni jgheab: 125mm și 150mm
  • Lungimi jgheab: 2m, 3m și 4m
  • Dimensiuni burlan: 80mm x 50mm
  • Lungimi burlan: 2.5m și 4m
  • Compatibilitate jgheab-burlan: 125/ 80 x 50, 150 / 80 x 50

Ofertă gratuită Ai nevoie de sistem de jgheaburi și burlane complet, estetic și rezistent?

Dacă-ți construiești casa sau o renovezi și ai nevoie de un sistem pluvial complet, eficient și estetic, contactează-ne. Vom găsi cea mai bună soluție de sistem pluvial pentru casa ta!

Solicită-ne o ofertă completă și gratuită pentru tine.

Contactează-ne!
Jgheaburi si burlane Novatik