Loading

Velux Ferestre de mansardă

Ferestre de mansarda Velux
Ferestre de mansarda Velux

Ferestre de mansardă Velux Adu lumina în mansarda ta!

Spațiul de sub un acoperiș în pantă oferă o serie de oportunități de folosire. El se poate amenaja pentru extinderea spațiului de locuit, obținând noi camere (dormitoare, livinguri sau camere de relaxare), sau pentru depozitare. Și într-un caz și în celălalt, investiția este mult mai mică decât extinderea pe orizontală a locuinței.

Ferestrele de mansardă sunt cea mai bună alegere pentru iluminarea naturală și ventilarea spațiului de sub acoperiș, indiferent de destinația acestuia. Avantajele legate de lumină sunt indiscutabile: printr-o fereastră de mansardă vă intra mai multa lumină decât printr-una montată vertical.

Ferestrele de mansardă sunt de preferat lucarnelor, pentru că acestea din urmă presupun mai multe accesorii de învelitoare, iar cantitatea de lumină este mai mică. Velux, lider pe piața mondială de ferestre de mansardă, oferă o gamă largă de ferestre de mansardă și accesorii, utile pentru orice fel de construcție.

Ferestre de mansardă Velux Articulare mediană

Ferestre de mansarda Velux cu articulare mediana

Ferestrele de mansardă Velux cu articulare mediană fac parte din cea mai populară gamă de ferestre de mansardă.

Clapeta de ventilare, împreună cu mânerul de acționare sunt situate în partea de sus a ferestrei de mansardă, permițând o acționare ușoară și ventilarea camerei cu fereastra închisă.

Noile ferestre Velux din lemn sunt optimizate energetic cu ajutorul celei mai recente inovații VELUX – sistemul izolator ThermoTechnology™, pentru a menține locuința călduroasă. În plus, au o garnitură suplimentară și geam laminat la interior pentru mai multă siguranță.

Ferestrele se pot acționa în partea superioară (gama GLL sau GLU) sau în partea inferioară (gama GLL-B), acolo unde situația o impune.

Cere ofertă

Ferestre de mansardă Velux Articulare superioară

Ferestre de mansarda Velux cu articulare superioara

Aceste ferestre de mansardă au articulare dublă (mediană și superioară) și mâner de acționare în partea inferioară, care permite deschiderea ferestrei de mansardă în exterior, în 3 trepte.

Ferestrele de mansardă Velux cu articulare superioară sunt dotate cu clapetă de ventilare, care permite aerisirea camerei cu fereastra închisă.

Această fereastră din lemn, cu mâner de operare din aluminiu în partea inferioară, se deschide în exterior și este susținută de arcuri laterale.

Este alegerea perfectă atunci când iți dorești să beneficiezi de o priveliște nelimitată și de sentimentul de a te afla în natură.

Alte beneficii suplimentare ale ferestrei sunt: geamul interior laminat pentru mai multă siguranță și sistemul izolator ThermoTechnology™, care menține căldura în interior chiar și în zilele cele mai friguroase.

Cere ofertă

Ferestre de mansardă Velux Ferestre tip balcon

Ferestre de mansarda Velux tip balcon

Ai o nouă perspectivă din balconul VELUX CABRIO R!

Această fereastră de mansardă inovatoare se transformă în câteva secunde într-un balcon ce permite accesul în afara mansardei, are o suprafață vitrată generoasă și clapetă de ventilare.

Pe lângă funcționalitatea ireproșabilă, fereastra de mansardă Velux tip balcon aduce în căminul tău un element inedit. Pentru montajul balconului, este necesară și rama de etanșare EDW sau EDS.

Cere ofertă

Ferestre de mansardă Velux Ferestre cu element vertical

Ferestre de mansarda Velux cu element vertical

Ideal pentru mansardele cu parapet, elementul de fațadă VFE se montează în combinație cu fereastra de mansardă și iți oferă o deschidere către exterior de la pardoseală până la plafon.

Rezultatul este o priveliște fantastică a împrejurimilor și un val de lumină care invadează casa. Pentru montaj este necesară și rama de etanșare EFW (pentru învelitori ondulate) sau EFS (pentru învelitori plate) compusă din rama ferestrei de mansardă și rama elementului vertical.

Cere ofertă

Rulouri și accesorii pentru ferestre de mansardă

Rulouri si accesorii Velux

Ferestrele de mansardă Velux se pot accesoriza cu diverse rulouri interioare sau exterioare, și se poate opta pentru acționare electrică cu telecomandă sau pe bază de energie solară.

Velux oferă o gamă largă de alte produse, cum ar fi:

  • Ferestre pentru acoperiș terasă, manuale sau electrice
  • Pentru spațiile în care nu este posibilă instalarea de ferestre de mansardă, există tunelele solare cu tub rigid sau flexibil
  • Ferestre de mansardă pentru acces pe acoperiș, cu deschidere laterală, pentru mansarde locuite sau poduri nelocuite
  • Diverse rulouri interioare și rolete exterioare pentru controlul luminii și căldurii care pătrund prin fereastra de mansardă
Cere ofertă

Rulouri exterioare pentru ferestre de mansardă

Rulouri exterioare Velux

Ruloul exterior parasolar împiedică o mare parte a razelor solare să pătrundă în încăpere și să încălzească interiorul. Ruloul reduce aportul de căldură cu până la 73% și contribuie la menținerea unei temperaturi plăcute și echilibrate în interior pe tot parcursul zilei.

Materialul este transparent și lasă lumina naturală să pătrundă, fără a afecta posibilitatea de a vedea priveliștea împrejurimilor. Aceste rulouri se montează și se operează cu ușurință din interior.

Cere ofertă

Ofertă gratuită Ai nevoie de ferestre sigure pentru mansarda ta?

Dacă-ți construiești casa sau o renovezi și ai nevoie de ferestre de mansardă de calitate, etanșe la infiltrația apei, cu un aspect impecabil și rezistente în timp, contactează-ne. Împreună vom găsi soluția optimă de ferestre de mansardă pentru acoperișul tău!

Solicită-ne o ofertă completă și gratuită pentru tine.

Contactează-ne!
Ferestre de mansarda Velux