Termoizolatii cu spuma poliuretanica

Termoizolare rapida si rigida

Spuma poliuretanica rigida pentru interior imbina termoizolarea superioara a mansardelor cu avantajele ridigizarii structurii, oferind acelasi coeficient termic pe intreaga suprafata indiferent de forma si complexitatea structurii.

Aplicarea spumei poliuretanice se face cu un utilaj special de presiune ridicata, care se afla intr-o unitate mobila ce se deplaseaza la lucrare si care asigura transportul componentelor de formare a spumei cu ajutorul unor furtune speciale incalzite catre pistolul cu care se aplica.

Putere ridicata de termoizolare

Prin pulverizare se creeaza un strat continuu, eliminand riscul de punti termice.

Este usor de aplicat si se poate pulveriza pe pereti, tavane si pardoseli, cu aderenta sporita indiferent de materialul de baza (caramida, beton sau lemn). In plus, pe langa izolarea termica, asigura si izolarea fonica a mansardelor si acoperisurilor, indiferent de forma si structura lor.

  • Permite respiratia stratului suport
  • Rezistenta ridicata la imbatranire
  • Greutate redusa; prin aceasta nu se solicita suplimentar structura cladirii
  • Suprafata poate fi ulterior tencuita clasic sau placata cu gips-carton
  • Adera excelent la materialele frecvent utilizate in constructii si se poate aplica pe orice plan inclinat (hartie, asfalt, beton, ipsos, ciment, lemn, PAL, otel).
  • Se poate folosi atat pentru constructii noi, cat si la reabilitarea celor vechi
  • Nu are nevoie de sistem de fixare mecanica sau de adezivi speciali si previne dezvoltarea de ciuperci si bacterii, fiind in acelasi timp rezistenta si la atacul rozatoarelor si insectelor.

Spuma poliuretanica rigida are o mare rezistenta la acizi si baze, precum si la uleiuri diluate sau solventi.

In conditii de exploatare normala, in domeniile specificate si protejate de razele UV, durata de viata a izolatiei din spuma rigida de poliuretan este de cel putin 40 ani.

Grosimea stratului recomandat este de 10cm (cam cat este grosimea capriorilor uzuali), si se poate ajunge pana la orice grosime doriti.