Jgheaburi si burlane

Orice acoperis are nevoie de un sistem de jgheaburi si burlane pentru a evacua apa de ploaie. Sistemul de jgheaburi si burlane metalice Novatik este complet accesorizat si este disponibil in variantele semirotund sau rectangular.

Sistemul de jgheaburi si burlane semirotund Novatik Ronda are un aspect clasic, completat de o forma speciala a jgheabului care nu permite revarsarea apei pe fatada nici macar in cazul ploilor torentiale.

O alternativa moderna sunt jgheaburile si burlanele Novatik Quadra, care datorita formei speciale a jgheabului pot prelua o cantitate mai mare de apa. Setul mai redus de accesorii se traduce intr-un pret mai eficient.

Jgheaburi si burlane Novatik - Ideal Construct
Jgheaburi si burlane Novatik Ronda - Ideal Construct

Jgheaburi si burlane semirotunde

Jgheaburile si burlanele Novatik Ronda ascund sub aspectul clasic cateva elemente inedite oferind un plus de valoare fata de alte sisteme de jgheaburi si burlane existente pe piata.

Jgheaburile si burlanele Novatik Ronda sunt destinate proprietarilor care cauta un sistem pluvial cu aspect discret, traditional. Forma semicirculara a sistemului de jgheaburi si burlane, precum si paleta de culori in tonuri naturale, respecta arhitectura oricarei fatade fara a o incarca. Caracteristica principala a sistemului de jgheaburi si burlane Novatik Ronda isi arata si in acest caz beneficiile pentru aspectul fatadei care este mai bine protejata de revarsarile de apa, datorita formei particulare a jgheabului.

Accesoriile sistemului de jgheaburi si burlane Novatik Ronda

Alte informatii

Forma speciala a jgheabului nu permite revarsarea apeiJgheaburile si burlanele Novatik Ronda sunt realizate din tabla de otel prevopsit, cu acoperire de zinc de minim 275 g/mp pe ambele fete, finisat cu rasina pe baza de poliuretan cu grosimea de 50 µm pe fiecare fata.

Sistemul de jgheaburi si burlane Novatik Ronda este complet accesorizat cu toate elementele necesare.

Stratul de protectie Pural garanteaza stabilitatea culorii in timp, iar garantia sistemelor de jgheaburi si burlane Novatik Ronda este de 20 de ani.

  • Diametru jgheab: 125mm si 150mm
  • Lungimi jgheab: 2m, 3m si 4m
  • Diametru burlan: 87mm, 100mm
  • Lungimi burlan: 2.5m si 4m
  • Compatibilitate jgheab-burlan: 125/87, 125/100, 150/100
Jgheaburi si burlane Novatik Quadra - Ideal Construct

Jgheaburi si burlane rectangulare

Alternativa moderna la jgheaburile si burlanele semirotunde, sistemul de jgheaburi si burlane Novatik Quadra este realizat din acelasi otel de calitate prevopsit cu finisaj Pural.

Jgheaburile rectangulare au avantajul ca, la aceeasi deschidere de jgheab, preiau mai multa apa decat jgheaburile semirotunde.

Sistemul de jgheaburi si burlane rectangulare Novatik Quadra se monteaza rapid, pentru ca are nevoie de mai putine accesorii de montaj si are un aspect modern si original.

Mai mult decat atat, jgheaburile rectangulare cu deschiderea de 152 mm sunt compatibile cu burlanele rotunde de 87 mm, datorita elementului special de racord.

Accesoriile sistemului de jgheaburi si burlane Novatik Quadra

Alte informatii

  • Dimensiuni jgheab: 125mm si 150mm
  • Lungimi jgheab: 2m, 3m si 4m
  • Dimensiuni burlan: 80mm x 50mm
  • Lungimi burlan: 2.5m si 4m
  • Compatibilitate jgheab-burlan: 125/ 80 x 50, 150 / 80 x 50