Sisteme de degivrare

Protejeaza jgheaburile si burlanele cu sistemele de degivrare

Degivrarea reprezinta procesul de inlaturare a straturilor de chiciura sau gheata formate pe anumite suprafete pe timp de iarna sau cand temperatura este scazuta.

Prin degivrarea electrica se impiedica depunerea zapezii de la primii fulgi.

Sistemul de degivrare cu ajutorul termostatelor inteligente care pornesc sau opresc sistemul, asigura automat pornirea sa la primii fulgi de zapada si previne de la inceput depunerea zapezii in jgheaburi, burlane sau dolii.

Sistemele de protectie contra inghetului impiedica inghetul fluidelor din conductele de plastic sau metal. Elimina de asemenea pericolul crearii de formatiuni de gheata in interiorul jgheaburilor sau crearii de turturi.

Gheata care se topeste si ingheata din nou poate avaria acoperisurile si jgheaburile. Turturii grei pot cadea si rani persoanele din preajma. Apa acumulata poate sa se scurga prin peretii interiori si prin tencuiala.

Sistemul autoreglabil de degivrare mentine fluxul de apa in jgheaburi si burlane de scurgere, oferind o cale prin care gheata si zapada care se topeste se pot scurge in siguranta de pe acoperis, de-a lungul jgheabului si apoi in jos prin burlan.

Instalare practica

Cablul autoreglabil poate fi asezat in jgheaburi cu spatiu ingust, fara risc de supraincalzire sau de ardere. Exista cate un tip de cablu pentru fiecare material de acoperis.

Sistemul economiseste energie

Unitatea inteligenta de control porneste cablul de incalzire doar cand este necesar: atunci cand detecteaza atat o temperatura scazuta, cat si umezeala.

Sistemele de degivrare oferite de Ideal Construct protejeaza jgheaburile si burlanele si sunt potrivite pentru toate tipurile de invelitori metalice sau ceramice indiferent de forma acestora.